Allsang på Grensen

Med LOfavør Advokatforsikring får du advokathjelpen du trenger om naboen plutselig står på døren. Nå er programmet for sommerens sju Allsang-programmer klart.


Allsang Pa Grensen Halden Sonic

Comedy Sigrid Bonde Tusvik.

. Én av ti nordmenn sier de har hatt en konflikt med naboen de siste årene og de oppstår ofte om våren og sommeren. Neste Trollrock blir 28-30juli 2022 Vi jobber nå med programmet og de som er bekreftet finner du. Og siste sesongen som sendes fra Fredriksten festning.

PÅ grensen til allsang i hagen. Onsdagsjazz i hagen med ingrid saga. For det kommer også nye navn.

Theatre Kristin Lavransdatter Teater. Tidlig i mai ble artistene til den siste sesongen av Allsang på grensen presentert. Når snøen smelter og det blir varmere i været er det ikke bare temperaturen ute som stiger.

Du kan forandre dine cookie innstillinger ved å navigere til de fanene på venstre siden av skjermen. Allerede på 1960-tallet ble innboforsikringen som i dag er en del av ditt medlemskap innført. Ved å godta innhold nedenfor godtar du bruken av disse informasjonskapslene.

Onsdagsjazz i hagen med ingrid saga. Nå er det klart hvilke artister som kommer til de ulike innspillingsdagene. Denne sommeren arrangeres den aller siste sesongen med Allsang på Grensen.

I år som i fjor deler vi ut billetter til Allsang på Grensen via våre kanaler i sosiale medier følg med på vår Facebook-side utover sommeren. Mobile er med som en av hovedsponsorene i år også. Allsang på Grensen skal arrangeres for siste gang i Halden og lover en fantastisk avslutningssesong med norske og internasjonale artister.

Programmene sendes på TV 2 torsdager kl. Siste sesong av Allsang på grensen har premiere 23. Første sesong ble i snitt sett av 402 000 mens 2008-sesongen ble sett av.

Fornebu Music Arts Festival arrangeres for første gang 17. Ved å godta innhold nedenfor godtar du bruken av disse informasjonskapslene. Våre programledere Katrine Moholt og Stian Staysman Thorbjørnsen presenterer.

Det blir gjensyn med gamle kjente og noen nye bekjentskaper for publikum og TV-seere. Juni 2022 i flotte grønne omgivelser i parken ved Sjøflyhavna på Fornebu. Årets sesong blir den 16.

Du kan forandre dine cookie innstillinger ved å navigere til de fanene på venstre siden av skjermen. Thea Aasgaard Les mer Trenger du overnatting. Allsang på grensen- publiseres på TV 2 Play torsdager fra 23.

Allsang på Grensen og tredjeparter bruker informasjonskapsler til markedsføring og for å sikre at du ser relevante annonser uten å fortelle annonsører hvem du er. Juni på TV 2 og TV 2 Play. Vazelina Bilopphøggers var et norsk rockabilly- og underholdningsband som ble etablert på Gjøvik i 1979I september 2019 kunngjorde bandet at de ville gi seg etter avskjedskonserten 40 år med vondt brennvin i Oslo Spektrum i mars 2020.

Allsanggeneral Trond Lie stråler over billettsalget til tidenes siste Allsang på Grensen. Programmet bygget på det svenske programmet Allsång på Skansen og tok for seg allsangfavoritter med kjente norske og svenske musikere. Allsang på Grensen skal arrangeres for siste gang i Halden og lover en fantastisk avslutningssesong med norske og internasjonale artister.

Artikkelen ble oppdatert med den fullstendige artistlisten 14. Med over 930000 medlemmer i ryggen har LOfavør fremforhandlet et komplett forsikringstilbud for deg levert av Fremtind Forsikring. Eva weel skram utsolgt billetter se event.

Festival Fornebu Music Arts Festival. Allsang på Grensen og tredjeparter bruker informasjonskapsler til markedsføring og for å sikre at du ser relevante annonser uten å fortelle annonsører hvem du er. Gå ikke glipp av denne stjernespekkede finaleavslutningen av Allsang på.

August fra klokken 2000. Historien om LOfavør begynte med et ønske om å ta vare på medlemmene også når de kom hjem. Vi gleder oss enormt til denne Allsang på grensen-sesongen.

Les mer Stavangerkameratene Les mer Vil du Bli en del av Trollrockfamilien. Mobile er med som en av hovedsponsorene i år også. Kulturloggen uke 19 Her samler vi smått og stort om kultur og underholdning gjennom uka.

Allsang på Grensen er et norsk musikalsk underholdningsprogram som gikk hver sommer på TV 2 fra 2007 til 2022. PÅ GRENSEN TIL ALLSANG Les mer Huldrescena. Herlig stemning høy allsangfaktor et bredt spekter av fantastiske artister for store og små i vakre omgivelser på Fredriksten festning.

Det ble sendt fra Fredriksten festning i Halden. Jo nesbØ og lars jones utsolgt. I år som i fjor deler vi ut billetter til Allsang på Grensen via våre kanaler i sosiale medier følg med på vår Facebook-side utover sommeren.

De tar forbehold om endringer i programmet og det gjelder også i positivt forstand.


Hallelujah Live Lind Nilsen Fuentes Holm Holm Hallelujah Dolores Park


A1 Take On Me Allsang Pa Grensen 2018 Youtube


Splitter Pine Som Pauseunderholdning Allsang Pa Grensen


Staysman Kathrine Moholt Trenger En Mann Allsang Pa Grensen 2020 Youtube Youtube Underholdning Grenser


Pin Pa Cancoes


Haddaway What Is Love Allsang Pa Grensen 2019 Youtube What Is Love Music Videos Music


Marion Ravn Tigergutt Live Allsang Pa Grensen


Alexander Rybak Fairytale Allsang Pa Grensen 2019 Youtube Pesni Muzyka Golos


Flashdance What A Feeling I Love Rock N Roll Maniac Allsang Pa Grensen 2018 Youtube Chanson


You Were Always On My Mind Sissel Live At Allsang Pa Grensen 2021 Youtube Youtube Underholdning Trykk


Angelina Jordan Feeling Good Performs At Allsang Pa Grensen Tv2 Youtube Jordan


Marcus Martinus Innertier Ei Som Deg Youtube Sumo Sangere Entertainment


Pin Pa Angelina Jordan


Las Ketchup The Ketchup Song Allsang Pa Grensen 2018 Youtube Youtube Underholdning


Belinda Carlisle Heaven Is A Place On Earth Allsang Pa Grensen 2019 Youtube Belinda Carlisle Carlisle Kinds Of Music


Tix Na Koser Vi Oss Allsang Pa Grensen 2020 Musiker Underholdning Youtube


A1 Everytime Allsang Pa Grensen 2010 M4v Youtube


Helen Sjoholm Och Peter Joback I Allsang Pa Grensen 2015 Hd 720p Youtube Sang


Tv 2 Auf Instagram Sommer Sol Og Sang Allsang Pa Grensen Ser Du Torsdager Pa Tv 2 Og Nar Som Helst Pa Tv 2 Play Du Ser Ogsa Reprise Pa Tv 2 Sondag Kl

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1